Vidensbank Lepicol

Herunder finder du svar på de mest almindelige spørgsmål. Er der ikke svar på præcis dit spørgsmål så kontakt mig venligst.

Lepicol®

Lepicol® indeholder både psyllium husk (fibre), 5 forskellige stammer af levende bakterier og præbiotika.

Præbiotika er ikke-fordøjelige kulhydrater, der stimulerer væksten af gavnlige bakterier i fordøjelseskanalen. Lepocol ® normaliserer tarmens transittid.

En nøglefaktor for et sundt tarmsystem er tarmens transittid. Det er den tid det tager fra indtagelse af mad, til maden kommer ud i den anden ende. Et sundt fordøjelsessystem er koblet sammen med en transittid, der ikke er for lang. Lepicol® normaliserer tarmens transittid.

Det er vigtigt at indtage tilstrækkeligt med vand, når man tager Lepicol®. Lepicol® kan blandes i vand el. saft, og drikkes med det samme. Drik et ekstra glas vand efter indtagelse. Lepicol® kan også blandes i smoothies, yoghurt, skyr osv. Husk også her at drikke ekstra vand.

Dagsdosis for voksne og børn 12+ er 1-2 teskefulde med top, 1-2 gange dagligt. Det betyder, at max dosis er 4 teskeer med top over 2 gange dagligt.

Dagsdosis for børn 3-11 år er ½ -1 teskefulde med top, 1-2 gange dagligt. Det betyder, at max dosis er 2 teskefulde med top over 2 gange dagligt.

Se alle vores produkter