Vidensbank Lepicol

Herunder finder du svar på de mest almindelige spørgsmål. Er der ikke svar på præcis dit spørgsmål så kontakt mig venligst.

Lepicol®

Lepicol indeholder både psyllium husk (loppefrøskaller), 5 forskellige stammer af levende bakterier og præbiotika. Præbiotika er ikke-fordøjelige kulhydrater, der stimulerer væksten af gavnlige bakterier i fordøjelseskanalen. Lepocol  Lepicol normaliserer tarmens transittid.

En nøglefaktor for et sundt tarmsystem er tarmens transittid. Det er den tid det tager fra indtagelse af mad, til maden kommer ud i den anden ende. Et sundt fordøjelsessystem er koblet sammen med en transittid, der ikke er for lang. Lepicol normaliserer tarmens transittid.

Det er vigtigt at indtage tilstrækkeligt med vand, når man tager Lepicol.

Lepicol kan blandes i vand el. saft, og drikkes med det samme. Drik et ekstra glas vand efter indtagelse. Lepicol kan også blandes i smoothies, yoghurt, skyr osv. Husk også her at drikke ekstra vand.

Dagsdosis for voksne og børn 12+ er 1-2 teskefulde med top, 1-2 gange dagligt. Det betyder, at max dosis er 4 måleskeer over 2 gange dagligt.

Dagsdosis for børn 3-11 år+ er ½ -1 teskefulde med top, 1-2 gange dagligt. Det betyder, at max dosis er 2 teskefulde med top over 2 gange dagligt.

Behovet for antal kapsler er forskelligt fra person til person, ligesom vores mikrobiota er forskellig. Medmindre du er meget sensitiv kan du med fordel starte med 2 kapsler dagligt, og herefter prøve dig frem med forskellige doser indtil du finder ud af hvad du har det bedst med.

Se alle vores produkter