Vidensbank Bio-Kult

Herunder finder du svar på de mest almindelige spørgsmål. Er der ikke svar på præcis dit spørgsmål så kontakt os venligst.

Bio-Kult® Everyday

Bakterierne i Bio-Kult Everyday er nøje sammensat, og den brede sammensætning af 14 forskellige stammer øger synergieffekten.

Adskillige studier peger på en positiv virkning ved en dosis mellem 500 millioner og 10 milliarder bakterier. Det må forventes at den effektive dosis er forskellig hos forskellige personer. Med 2 milliarder levedygtige bakterier pr. kapsel kan dosis nemt tilpasses den enkeltes behov.

Bakterierne i Bio-Kult Everyday er frysetørrede, og kan derfor opbevares ved stuetemperatur. 

Bakterierne i Bio-Kult Everyday er enkeltvis coatede, og testet til at kunne overleve mavesyren. Det er denne coatning der også gør at pulveret i kapslerne godt kan drysses ud på mad eller drik og således indtages uden kapslen.

Behovet for antal kapsler er forskelligt fra person til person, ligesom vores mikrobiota er forskellig. Medmindre du er meget sensitiv kan du med fordel starte med 2 kapsler dagligt, og herefter prøve dig frem med forskellige doser indtil du finder ud af hvad du har det bedst med.

Bio-Kult® Boosted

Bio-Kult Boosted indeholder de samme14 udvalgte bakteriestammer, som du kender fra Bio-Kult Everyday – Men dosis er højere. En enkelt kapsel Bio-Kult Boosted indeholder 8 milliarder CFU af levende bakterier, hvilket svarer til 4 kapsler Bio-Kult Everyday. Derudover indeholder Bio-Kult Boosted B12 vitamin, der bidrager til at vedligeholde et velfungerende immunforsvar.

Bio-Kult Boosted skal ikke stå på køl. Ligesom de øvrige Bio-Kult produkter, skal Bio-Kult Boosted ikke stå på køl. De er derfor nemme at have med undervejs. Bio-Kult Boosted opbevares bedst ved stuetemperatur og ikke i direkte sollys.

Du kan tage Bio-Kult Boosted når som helst i løbet af dagen. Vi anbefaler dog, at Bio-Kult Boosted tages med et måltid.

Når man tager kosttilskud med levende bakterier til måltider, udsættes både maden fra måltidet og de levende bakterier for mavesækkens syreholdige miljø. Bakterierne i alle Bio-Kult produktener, er produceret på en måde, hvor bakterierne (via en coating) beskyttes mod mavesyren. Bakterierne i alle Bio-Kult produkterne overlever dermed turen gennem mavesækken.

Bio-Kult® Candéa

Candéa er en sammensætning af nøje udvalgte levende bakterier, hvidløgspulver samt grapefrugtekstrakt.

Grapefrugtekstrakten er udvundet af hele umodne grapefrugter, med et naturligt højt indhold af plantestoffer.

Candéa har en svag smag og duft af hvidløg. Vi anbefaler at du tager Candéa til aftensmåltidet, hvor det forhåbentlig ikke generer.

Ja, vi anbefaler netop at du tager de 2 kapsler Candéa en gang dagligt, med aftensmåltidet.

Bio-Kult® Mind

Bio-Kult Mind er et kosttilskud med en unik sammensætning af levende bakterier, vindrue- og blåbærekstrakter samt zink. Bio-Kult Mind bidrager til at vedligeholde et normalt immunforsvar, normal kognitiv funktion og beskytter celler mod oxidativt stress.

Bio-Kult Mind er tilsat zink, fordi zink bidrager til normal kognitiv funktion. Samtidig bidrager zink også til immunsystemets normale funktion, og beskytter mod oxidativt stress.

Ja. Bio-Kult Mind er tilsat ekstrakter fra druer og vilde blåbær.

Bio-Kult® Pro-Cyan

Bio-Kult Pro-Cyans sammensætning med nøje udvalgte levende bakterier, standardiseret tranebær ekstrakt og A-vitamin er udviklet med henblik på at bidrage til at vedligeholde sunde urinveje.

A vitamin bidrager til at vedligeholde immunforsvaret og slimhinder. Slimhinder findes bl.a. i urinrøret.

Bio-Kult Pro-Cyan tages til måltider to gange dagligt. Kapslerne kan tages hele, eller deles på midten, så pulveret kan indtages drysset på noget mad eller blandet i en drik.

Bio-Kult Pro-Cyan er tilsat A-vitamin, idet A-vitamin bidrager til at vedligeholde sunde slimhinder.

Ja, man kan sagtens tage Bio-Kult Pro-Cyan i samme periode som man tager antibiotika. Der skal helst gå 2-3 timer mellem indtagelse af antibiotika og Pro-Cyan, for at undgå, at antibiotikaen slår de gavnlige bakterier fra Pro-Cyan ihjel.

For at styrke sin mikrobiota efter en antibiotikakur, kan man med fordel fortsætte med at tage probiotika. Her kan Bio-Kult Everyday også bruges.

Se alle vores produkter