Vidensbank Bio-Kult

Herunder finder du svar på de mest almindelige spørgsmål. Er der ikke svar på præcis dit spørgsmål så kontakt os venligst.

Bio-Kult® Everyday

Bakterierne i Bio-Kult® Everyday er nøje sammensat, og den brede sammensætning af 14 forskellige stammer øger synergieffekten.

Med et indhold af 2 mia CFU pr. kapsel, og en dagsdosis på 1-4 kapsler, kan mængden varieres. Det giver den enkelte fleksibilitet, og mulighed for selv at vælge hvor stor en dosis der ønskes.

Bakterierne i Bio-Kult® Everyday er frysetørrede, og kan derfor opbevares ved stuetemperatur. 

Bakterierne i Bio-Kult® Everyday er enkeltvis coatede, og testet til at kunne overleve mavesyren. Det er denne coatning der også gør at pulveret i kapslerne godt kan drysses ud på mad eller i en drik, og således indtages uden kapslen.

Behovet for antal kapsler er forskelligt fra person til person, ligesom vores mikrobiota er forskellig. Medmindre du er meget sensitiv kan du med fordel starte med 2 kapsler dagligt, og herefter prøve dig frem med forskellige doser indtil du finder ud af hvad du har det bedst med.

Bio-Kult® Boosted

Bio-Kult® Boosted indeholder de samme 14 udvalgte bakteriestammer, som du kender fra Bio-Kult® Everyday – men dosis er højere.

En enkelt kapsel Bio-Kult® Boosted indeholder 8 milliarder CFU af levende bakterier, hvilket svarer til 4 kapsler Bio-Kult® Everyday. Derudover indeholder Bio-Kult® Boosted B12 vitamin, der bidrager til at vedligeholde et velfungerende immunforsvar.

Bio-Kult® Boosted skal ikke stå på køl.

Ligesom de øvrige Bio-Kult® produkter behøver Bio-Kult® Boosted ikke stå på køl.

De er derfor også nemme at have med undervejs.

Bio-Kult® Boosted opbevares bedst ved stuetemperatur og ikke i direkte sollys.

Du kan tage Bio-Kult® Boosted når som helst i løbet af dagen.

Vi anbefaler dog, at Bio-Kult® Boosted tages med et måltid.

Bio-Kult® Candéa

Candéa er en sammensætning af nøje udvalgte levende bakterier, hvidløgspulver samt grapefrugtekstrakt.

Grapefrugtekstrakten er udvundet af hele umodne grapefrugter, med et naturligt højt indhold af plantestoffer.

Candéa har en svag smag og duft af hvidløg. Vi anbefaler at du tager Candéa til aftensmåltidet, hvor det forhåbentlig ikke generer.

Ja, vi anbefaler netop at du tager de 2 kapsler Candéa en gang dagligt, med aftensmåltidet.

Bio-Kult® Mind

Bio-Kult Mind® er et kosttilskud med en unik sammensætning af levende bakterier, vindrue- og blåbærekstrakter samt zink. Zink bidrager til at vedligeholde et normalt immunforsvar, normal kognitiv funktion og beskytter celler mod oxidativt stress.

Bio-Kult® Mind er tilsat zink, fordi zink bidrager til normal kognitiv funktion. Samtidig bidrager zink også til immunsystemets normale funktion, og beskytter mod oxidativt stress.

Ja. Bio-Kult® Mind er tilsat ekstrakter fra druer og vilde blåbær.

Bio-Kult® Pro-Cyan

Bio-Kult® Pro-Cyan er en sammensætning med nøje udvalgte levende bakterier, tranebær ekstrakt med standardiseret indhold af PAC (Proanthocyanidiner) og A-vitamin.

A vitamin bidrager til at vedligeholde et normalt immunforsvaret og normale slimhinder. Slimhinder findes bl.a. i urinvejene.

Bio-Kult® Pro-Cyan tages til måltider to gange dagligt. Kapslerne kan tages hele, eller deles på midten, så pulveret kan indtages drysset på noget mad eller blandet i en drik.

Bio-Kult® Pro-Cyan er tilsat A-vitamin, idet A-vitamin bidrager til at vedligeholde normale slimhinder.

Ja, man kan sagtens tage Bio-Kult® Pro-Cyan i samme periode som man tager antibiotika. Der skal helst gå 2-3 timer mellem indtagelse af antibiotika og Pro-Cyan, for at undgå, at antibiotikaen slår bakterierne fra Pro-Cyan ihjel.

Efter en antibiotikakur, kan man med fint fortsætte med at tage probiotika. Her kan den originale Bio-Kult® også bruges.

Se alle vores produkter