SK Health ApS

SK Health

SK Health er et mindre dansk firma, grundlagt og drevet af Susanne Kindberg.

Vi lægger vægt på kvalitetsprodukter, både hvad angår indholdsstoffer og fremstilling, samt at det kan lade sig gøre at drive en bæredygtig virksomhed, uden at gå på kompromis med vores værdier.

Susanne har indgående kendskab til markedet gennem praktisk erfaring med både helsekost og klienter samt i form af uddannelsen til Ernæringsterapeut.

Vi håber, at I som kunder også gør jer gode erfaringer med såvel vores samarbejde, samt brugen af produkterne, og vi står gerne til rådighed for alle produkt-relaterede spørgsmål, samt forespørgsler vedrørende forhandling af vores varer.

Tak for jeres interesse.

Susanne

Vores Mission, Vision og Værdier

Mission

Vi bidrager til vores sundhed, det gør vi ved at tilbyde produkter, der har en positiv indflydelse på menneskers helbred.

Vision

Vi vil være kendte som et firma der tilbyder effektive kvalitetsprodukter, og som et firma med stor viden og positiv impact på vores kunder.

Værdier

Vores adfærd skal udstråle at vi er seriøse, at vi arbejder med produkter af høj kvalitet, at vi gerne vil lære og udbrede kendskabet til hvordan vores produkter har indflydelse/virker rent fysiologisk i kroppen.

SK Profilbillede